Contact information
Follow us
Mi brinemo o vašim profilima

Društvene mreže su bitne!

U današnje vreme postalo je skoro nezamislivo da neko nije prisutan makar na jednoj od društvenih mreža. Shodno tome nije ni čudo što su razne firme u svetu uvidele ovo kao neki novi vid promovisanja svojih proizvoda i usluga na društvenim mrežama.

Kreiraćemo strategiju i sadržaj u vidu što veće aktivnosti na istim, kao i strategiju za što bolji razvoj profila.

Zahvaljujući našem timu administratora i dizajnera, znatno ćemo unaprediti vaše profile.

Možete očekivati najviše standarde profesionalizma, korisničke usluge i sposobnosti da zahteve obavimo u dogovorenom roku.

Zatraži ponudu paketa

  Korak ispred konkurencije

  Vođenje društvenih mreža

  Iskoristite sav potencijal društvenih mreža uz adekvatan menadžment istih.

  Analiza
  društvene mreže

  Potencijal društvenih mreža

  Prosečna osoba na društvenim mrežama dnevno provede i više od nekoliko sati, listajući iste u vidu stvaranja neke interakcije (lajkovanje, šerovanje, komentarisanje ili komunikacija sa ostalim ljudima). Zato su mreže idealno mesto da prikažete svoje proizvode i biznis. Takođe konkurencija je ogromna, jer svi rade isto, zato ćemo vas našim uslugama izdvojiti iz mase i dovesti do samog vrha.

  Online klijenti
  više od pola sveta je online

  Klijenti su online!

  Da li ste znali da društvene mreže koristi čak više od 4,5 milijarde ljudi, dok taj broj iz godine u godinu sve više raste. Kojom god delatnošću da se bavite, upravo su vaši potencijalni klijenti i kupci upravo na društvenim mrežama. Zato je bitno da im u pravo vreme plasirate baš ono što im je potrebno, kao i da se vaš profil na istim istakne iz mora istih i monotonih profila.

  Vodjenje mreza
  administracija

  Vođenje društvenih mreža

  Kreiraćemo strategiju i sadržaj u vidu što veće aktivnosti, što ubraja: izrada i obrada što kvalitetnijih fotografija i videa, kreiranje tekstova, postavljanje hashtagova… Odgovaraćemo na komentare, upite i poruke, kao i sam rad na povećanju broja pratioca. Takođe ubrajamo i vođenje sponzorisanih objava i kreiranje plana i strategije za dalji razvoj profila.

  Drustvene mreze
  nudimo razne pakete

  Kako mi to radimo?

  U vođenje društvenih mreža ubrajamo sledeće: Instagram, Facebook i TikTok. U prethodnom tekstu smo naveli kako to radimo, dok po potrebi tu listu možemo povećati. Zato nudimo nekoliko različitih paketa usluga, kako biste odabrali baš ono što vam odgovara, kontaktirajte nas kako bismo vam poslali sve naše pakete usluga koje nudimo, te sa lakoćom odaberite uslugu koja je baš po vašoj meri.

  Nešto iz Portfolia

  Istaknuti Projekti

  Želite uspešan projekat?

  Hajde da radimo zajedno!

  Razgovarajmo
  • right image
  • Left Image