Contact information
Follow us
Ova Politika Privatnosti stupa na snagu 24.11.2022.

Ko smo mi?

Adresa naše web stranice je:  https://webster.rs

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na veb lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu i niz korisničkih agenata pregledača kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimizirani niz stvoren od vaše adrese e-pošte (takođe nazvan heš) može se pružiti usluzi Gravatar da bi se videlo da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Sadržaj

Ako otpremate slike na web lokaciju, izbegavajte otpremanje slika sa ugrađenim podacima o lokaciji (EKSIF GPS). Posetioci web lokacije mogu da preuzmu i izvuku bilo koje podatke o lokaciji sa slika na veb lokaciji.

Kolačići

Webster koristi “kolačiće” (cookies) za ograničene svrhe. “Kolačić” je mali deo podatka koji naša Internet stranica može da pošalje Vašem pretraživaču, koji onda može biti sačuvan na Vašem hard disku. Ukoliko ste zabrinuti za vašu privatnost i korišćenje tehnologije “kolačića” možete podesiti vaš pretraživač da vas obaveštava kada primate “kolačić”. Takođe, možete podesiti vaš pretraživač da odbija “kolačiće” koje naša stranica pokuša da vam pošalje.

Koristimo “kolačiće” koji ne prikupljaju Vaše lične podatke, a služe za prikupljanje informacija o načinu na koji koristitie naš sajt (npr. koje stranice našeg sajta ste posetili, koliko je zadržavanje po stranicama…).

Ako nastavite da koristite naše web-stranice, saglasni ste sa upotrebom kolačića sajta.

Način na koji koristimo "kolačiće"

Koristimo “kolačiće” koji ne prikupljaju Vaše lične podatke, dok služe za prikupljanje informacija o načinu na koji koristitie naš web sajt (npr. koje stranice našeg sajta ste posetili, koliko je zadržavanje po stranicama i slično).

Linkovi ka trećim web stranicama

Webster može davati linkove ka trećim web stranicama, kao što sve te web stranice mogu linkovati našu stranicu. Ostale web stranice funkcionišu prema svojim politikama privatnosti i uslovima korišćenja.

Webster.rs nema kontrolu nad takvim web stranicama i ne poseduje podatke koji se tamo nalaze, ne garantuje i nije odgovoran za bilo koji sadržaj, reklamu ili drugi materijal koji je dostupan na takvoj stranici.

Google Analitika

Webster koristi Google Analitiku u svrhu praćenja posećenosti web sajta. Svi podaci koji se prikupljaju o posetama web sajtu ostaju unutar web aplikacije Google Analitika i koriste se samo za svrhu praćenja poseta web sajtu, odnosno statistike posećenosti sajta.

S kim delimo vaše podatke

Sve podatke koje primimo putem kontakt forme koristićemo isključivo u svrhe odgovora i pružanja informacija u vezi sa postavljenim pitanjima. Vaši podaci neće biti deljeni sa drugim licima niti korišćeni na bilo koji drugi način osim za gore navedene.

Svako ko nas bude kontaktirao moći će u svakom trenutku da zatraži brisanje svojih podataka, za šta je samo potrebno da nam se obratite putem kontakt forme na stranici Kontakt ili da nas kontaktirate na mail adresu info@webster.rs

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vreme. To je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti sve komentare koji slede, umesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj web lokaciji (ako ih ima), takođe čuvamo lične podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, izmene ili izbrišu svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu da promene korisničko ime). Administratori web lokacija takođe mogu da vide i urede te informacije.

Kakva prava imate na svoje podatke

Ako imate nalog na ovoj web lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete zahtevati da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetioca mogu da budu provereni kroz uslugu automatskog prepoznavanja nepoželjnih.

Izmene politike privatnosti

Webster zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni ovu Politiku privatnosti bez najave. Svaka izmena postaje važeća u danu kada je objavimo na ovoj stranici sajta.

Obaveštenja o promenama obično ne šaljemo. Činom korišćenja ovog web sajta vi dajete saglasnost sa ovom Politikom Privatnosti i korišćenja web sajta www.webster.rs

Želite uspešan projekat?

Hajde da radimo zajedno!

Razgovarajmo
  • right image
  • Left Image