Contact information
Follow us
Prvi Utisak

Slika koja prodaje

Slike proizvoda kao glavni cilj imaju da prodaju proizvod kupcima. Ukoliko slika proizvoda nije kvalitetna i dovoljno ubedljiva, nećete ostaviti dobar utisak na kupca, te će se i proizvod teže prodavati.

Našim tehnikama i alatima ćemo vaše slike i video klipove dovesti do samog savršenstva. Budite spremni da osvojite tržište.

Programi koje koristimo su: Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Adobe Premier, dok po potrebi možemo koristiti i druge.

Možete očekivati najviše standarde profesionalizma, korisničke usluge i sposobnosti da zahteve obavimo u dogovorenom roku.

Zatraži ponudu paketa

  Kvalitet je uvek u modi

  Obrada slika i videa

  Uređivanjem slika i video zapisa ćete kupcima i klijentima staviti do znanja da se radi o kvalitetnom brendu.

  Fotografija
  unapredi svoje slike

  Editovanje slika

  Editovanje slika je bitno ukoliko želite da iste ostave dobar prvi utisak na klijenta. Postoje razni načini, tehnike i programi pomoću kojih mi obrađujemo fotografije. Čak i da imate slike koje ste fotografisali mobilnim telefonom, bitno je obraditi ih, jer to može napraviti razliku između osrednjih i vrhunskih rezlutata.

  Analiza
  pobrinućemo se o svemu

  Elementi u obradi fotografije

  Nakon što ste organizovali svoje fotografije ili pak napravili photoshoot, na istim uviđate neke nedostatke poput: ogrebotina, neželjenih tragova, bora, loše pozadine koju želite promeniti, lošeg osvetljenja, pogrešne dimenzije ili formata slike i slično… Onda ste na pravom mestu, a našim tehnikama i programima koje koristimo ćemo sa zadovoljstvom dovesti slike na vrhunski nivo.

  Editovanje videa
  unapredićemo vaše videe

  Editovanje video klipova

  Pobrinućemo se za to da vaši izvorni video zapisi budu na izuzetnom nivou, editovajući ih u Adobe Premieru ili po potrebi u nekim drugim programima. Bilo da su to promo materijali, kratki after movie, reklame, klipovi za društvene mreže ili za vaš sajt. Bez problema ćemo postići: najmodernije tranzicije, kalibracije boja, titlovanje videa, dodavanje grafičkih elemenata ili bilo koji vaš zahtev iz polja video editinga.

  Konverzije
  obrada do savršenstva

  Zaključak

  Iako sređivanje fotografija lošu sliku neće pretvoriti u dobru, definitivno će dobru pretvoriti u vrhunsku! Sa zadovoljstvom ćemo vaše slike i video zapise dovesti do savršenstva. Programi koje koristimo su: Adobe Lightroom, Adobe Photoshop, Premier, dok po potrebi možemo koristiti i druge…

  Želite uspešan projekat?

  Hajde da radimo zajedno!

  Razgovarajmo
  • right image
  • Left Image