Contact information
Follow us
SEO

Šta je SEO optimizacija?

SEO predstavlja unapređenje sadržaja i samog web sajta, u vidu što boljeg rangiranja na pretraživačima.

Unapredićemo vaš sadržaj po najvišim standardima SEO optimizacije, u vidu što boljeg rangiranja na Guglu.

Budite korak ispred konkurencije, našom SEO optimizacijom.

Možete očekivati najviše standarde profesionalizma, korisničke usluge i sposobnosti da zahteve obavimo u dogovorenom roku.

Zatraži ponudu paketa

  SEO optimizacija

  Budi prvi na Guglu!

  Cilj svakog biznisa je rast, ukoliko je vaš sajt loše optimizovan, šanse za rast su minimalne.

  SEO optimizacija
  koji cilj SEO ima?

  Zašto je seo optimizacija bitna?

  Neka od istraživanja pokazala su da oko 90% ljudi na pretraživačima ne pogleda više od prve dve stranice rezultata pretrage. SEO ima cilj da što boljom optimizacijom rangira vaš sajt, na što višoj poziciji. Rezultat toga je dosta veći broj posetioca i rast vašeg biznisa, te je zbog toga SEO optimizacija izuzetno bitan proces.

  SEO
  ispoštuj sve faktore

  Kako funkcioniše SEO?

  SEO optimizacija je jako kompleksna stvar, jer se seo sastoji iz gomile faktora koji moraju biti ispoštovani. Potrebno je odabrati ključne reči za koje se rangiramo, optimizovati tekstove, sve stranice, članke, brzinu sajta i još dosta toga.. Za sve to je potrebno vreme, ali bez brige, prepustite nam da vas rangiramo na Guglu.

  SEO analitika
  SEO obuhvata dosta oblasti

  Šta spada pod SEO?

  Gugl algoritam kontroliše usaglašenost vašeg sajta sa pravilima koje taj pretraživač nameće, kao i originalnost tekstualnog sadržaja i validnost informacija istih. Samim tim shvatamo da je SEO optimizacija široka oblast koja uključuje dosta aktivnosti poput: SEO audit, tehnički SEO, SEO strategija, ključne reči, SEO copywriting, link building…

  SEO dashboard
  prvi na Guglu

  Kako do prvog mesta?

  Rangiranje na Guglu uopšte ne mora biti teško, ali pre svega je bitno da shvatimo za šta želimo da se rangiramo. Ukoliko je reč o pojmu koji niko ne pretražuje, neminovno je da ćete biti prvi, ali da li je to ono što želimo? Naravno da ne. Kad shvatimo šta želimo sledi istraživanje tržišta, kolika je konkurencija i da li slični pojmovi donose bolje rezultate.

  Nešto iz Portfolia

  Istaknuti Projekti

  Želite uspešan projekat?

  Hajde da radimo zajedno!

  Razgovarajmo
  • right image
  • Left Image