Contact information
Follow us
Ljudsko oko je skener

Ljudi ne čitaju, već skeniraju!

Korisnici interneta uglavnom ne čitaju sve, već samo skeniraju, zaustavljajući se na mestima koja im privuku pažnju. Zato je jako bitno pisati članke koji će korisnicima privući pažnju.

Pisaćemo kvalitetne članke, koji će korisnicima privući pažnju, kako bi interakcija sa vašim korisnicima i sajtom bila što veća.

Svi članci će biti osnovno SEO optimizovani u vidu što boljeg rangiranja na pretraživačima.

Možete očekivati najviše standarde profesionalizma, korisničke usluge i sposobnosti da zahteve obavimo u dogovorenom roku.

Zatraži ponudu paketa

  Pisanje članaka za sajt

  Neka vaš sajt raste uz dobre članke

  Dobri članci će povećati vaše prodaje i posećenost sajta!

  Kvalitetno kreiranje sadrzaja
  osvojite publiku

  Pisanje članaka za sajt

  Presrećni ste zbog vašeg novog sajta, pogotvo s dizajnerske strane, ali vam se ipak čini da nešto nije u redu. Ono što ste primetili je to da je vašem sajtu potreban bolji tekstualni sadržaj. Prepustite nam da osvežimo vaš sajt savršenim člancima, koji će osvojiti vašu publiku.

  Clanci na sajtu
  dobro se pozicioniraj

  Zašto su članci važni?

  Pisanje dobrih članaka će jako pozitivno uticati na SEO i rangiranje samog sajta na Guglu. Ukoliko su članci napisani kako treba posetioci će shvatiti da se radi o kvalitetnom sajtu, same članke će deliti s prijateljima, a posete na sajtu i poverenje istog će biti na zavidnom nivou.

  Tekstovi na sajtu
  obraćamo se publici

  Kakva je uloga teksta na sajtu?

  Neke od statistika su pokazale da uspešne kompanije u svetu imaju oko 1000 reči po stranici, pa naviše, što nam daje do znanja da vaš sajt mora da bude relevantan izvor informacija vašoj publici. Moramo se usmeriti na publiku kojoj se obraćamo, sa svim informacijama, problemima ili rešenjima koji bi mogli da ih zanimaju.

  Kreiranje sadrzaja
  pišemo za vas

  Mi ćemo preuzeti pisanje članaka

  Nemate vremena za pisanje članaka ili jednostavno niste sigurni da ćete sami uspeti da ih napišete kako treba? Bez brige, slobodno nam se obratite, zajedno ćemo napraviti plan, istražićemo sve što je potrebno za oblast kojom se bavite, pa se bacamo na posao.

  Nešto iz Portfolia

  Istaknuti Projekti

  Želite uspešan projekat?

  Hajde da radimo zajedno!

  Razgovarajmo
  • right image
  • Left Image