Contact information
Follow us
Optimizovane slike

Kako slike utiču na sajt?

Spor vam je sajt? Možda je razlog tome što slike nisu kompresovane. Ukoliko slika može da se kompresuje, a zadrži isti kvalitet, onda je to stavka koju definitivno treba uraditi.

Slike u člancima i tekstovima dosta pomažu korisnica pri razumevanju teksta, dok čak i vizuelna pretraga može dovesti nove posetioce.

Optimizovane slike mogu drastično poboljšati brzinu sajta kao i interakcije istog.

Možete očekivati najviše standarde profesionalizma, korisničke usluge i sposobnosti da zahteve obavimo u dogovorenom roku.

Zatraži ponudu paketa

  Slike su bitne

  Optimizuj svoje slike

  Vaš web sajt je dosta privlačniji upravo zbog slika. Međutim ukoliko slike nisu optimizovane kako treba, gubite vredne učinke koje donosi SEO.

  Optimizacija slika
  koji cilj ima?

  Šta je tačno optimizacija slika?

  Cilj koji optimizacija slika ima je taj da kompresuje sliku, ali tako da se kvalitet uopšte ne izgubi. Takođe potrebno je i pronaći odgovarajuću sliku za određeni tekst i podesiti joj pravilne dimenzije i format. Uostalom potrebno je i dodati joj odgovarajući naziv i opis, kako bi bila relevantna tekstu koji pišemo.

  Tekstovi na sajtu
  zašto da ih koristite?

  Da li su slike u tekstu obavezne?

  Bilo da ste bloger ili samo imate sajt, sigurno ste se nekad zapitali da li su vam zapravo potrebne slike. Naš kratak odgovor bi bio DA. Kao prvo slike u člancima i tekstovima dosta pomažu korisnicima da razumeju tekst, a kao drugo čak i vizuelna pretraga preko Gugla vam može dovesti posetioce na sajt.

  Fotografija
  kvalitet pre svega

  Pronađi odgovarajuće slike

  Vašem članku je potrebna slika koja prati temu o kojoj pišete, zato ne treba postavljati slike koje su van oblasti kojom se bavite, jer je to velika greška. Takođe i kvalitet iste je bitan, jer ni jedan posetilac ne želi mutnu sliku, a postoji dosta sajtova gde možete pronaći odlične slike za vaš sajt.

  Nešto iz Portfolia

  Istaknuti Projekti

  Želite uspešan projekat?

  Hajde da radimo zajedno!

  Razgovarajmo
  • right image
  • Left Image