Contact information
Follow us
Održavanje Sajta

Zašto da održavam sajt?

Održavanje sajta je izuzetno bitan proces kako bi mogli uspešno da vodite svoj biznis na internetu i budete vidljivi 24/7.

Povećanje poslovnog rasta naših klijenata, sajtom koji nesmetano i kvalitetno funkcioniše.

Ažuriranje web stranica, ažuriranje grafičkih elemenata, optimizacija i slično… Po potrebi moguće je dodati praćenje posećenosti sajta.

Možete očekivati najviše standarde profesionalizma, korisničke usluge i sposobnosti da zahteve obavimo u dogovorenom roku.

Zatraži ponudu paketa

  Brinemo o Vašem Sajtu

  Održavaj svoj sajt!

  Kako bi vas vaš web sajt predstavio u najboljem mogućem svetlu, potrebno je da potpuno nesmetano i kvalitetno funkcioniše.

  Odrzavanje web sajta
  šta spada pod održavanje sajta?

  Kako održavamo sajt?

  Održavanje podrazumeva redovno ažuriranje i unapredjenje novim i aktuelnim mogućnostima. Takodje obuhvatamo i sledeće: Ažuriranje web stranica, ažuriranje grafičkih elemenata, optimizacija i slično…

  Odrzavaj sajt
  i te kako je bitno

  Da li mi je neophodno?

  Ukratko možemo odgovoriti samo sa DA! Na održavanje sajta gledajte kao na automobil, on može besprekorno da vas služi, ali mu je itekako potrebno redovno i kvalitetno održavanje i servisi, kako bi vas još dug vremenski period služio kako treba.

  Cene
  kontaktirajte nas

  Cene održavanja sajta

  Cene održavanja sajta je jako teško generalizovati jer je svaki unikatan na svoj način i ne zahteva svaki sajt isto održavanje. Bilo da vam je potrebno mesečno održavanje ili pak ponekad po potrebi, najbolje bi bilo da nas kontaktirate.

  Nešto iz Portfolia

  Istaknuti Projekti

  Želite uspešan projekat?

  Hajde da radimo zajedno!

  Razgovarajmo
  • right image
  • Left Image