Contact information
Follow us
Izrada Logotipa

Šta je to Logo?

Logo je glavni deo vizuelnog identiteta neke kompanije, a njegova uloga je stvaranje drugačije i jedinstvene slike na tržištu.

Kreiraćemo jedinstveno i moderno rešenje za vaš brend.

Cilj logotipa je da bude prepoznatljiv i unikatan, kako bi se publici praktično “urezao” u pamćenje.

Možete očekivati najviše standarde profesionalizma, korisničke usluge i sposobnosti da zahteve obavimo u dogovorenom roku.

Zatraži ponudu paketa

  Oživi Brend

  Izrada Logotipa

  U današnjem svetu ništa ne može da simbolizuje vaš biznis bolje od vašeg logotipa.

  Dizajn logotipa
  logotip je lice firme

  Dizajn Logotipa

  Kao što smo već pomenuli, logo je vaš zaštitni znak na celokupnom tržištu. Imajući u vidu da se on jako retko menja, te uglavnom ostaje uvek isti, ponekad uz neki mali rebranding, od početka je potrebno jasno definisati njegovu namenu i detaljno objasniti njegovo značenje, izbor boja, izbor fontova, simbola…

  Vizuelni identitet
  oduševi publiku

  Vizuelni identitet

  Prvi utisak je definitivno 99% presudan. Prvi korak u brendingu ste napravili stvaranjem specifičnog izgleda vaše firme, što će vas u startu izdvojiti od konkurencije, naravno ukoliko je sve odrađeno kako treba. Vizuelni identitet predstavlja unikatan logo, boje, fontove, simbole (kao i vizitke, dizajn sajta i slično). Jedino ćete na taj način moći da se istaknete u moru raznih brendova.

  Unikatni logo
  investicija na duže staze

  Zašto mi je potreban logo?

  Izrada logotipa ne predstavlja trošak, već investiciju u brend na neke duže staze. Imati unikatan logo je postao standard u modernom poslovanju i omogućićete klijentima da indirektno formiraju lični odnos sa vašim brendom. Dakle ne postoji ni jedan razlog zašto unikatna izrada logotipa ne bi bila sledeći korak u vašem poslovanju.

  Pricing
  paketi i cene

  Cene logotipa

  Verovatno se pitate koliko košta izrada logotipa. Bilo da ste veća ili manja kompanija ili pak tek osnivate svoj biznis, potrebno je da nam kažete kakav logo biste otprilike želeli, a Webster tim je tu da se pobrine o svemu ostalom. Naravno ukoliko se odlučite da nam prepustite izradu logotipa, mi ćemo vam poslati ponudu od nekoliko različitih paketa koje nudimo, kako biste odabrali baš ono što vam odgovara.

  Želite uspešan projekat?

  Hajde da radimo zajedno!

  Razgovarajmo
  • right image
  • Left Image