Contact information
Follow us
Landing Page

Šta je Landing stranica?

Landing stranica ili takozvani “Landing page” ima zadatak da se fokusira na jednu stvar, a to je poziv na akciju. To znači da je ceo sajt zapravo jedna moćna stranica.

Povećanje poslovnog rasta naših klijenata, savršenom landing stranicom.

Uglavnom je landing stranica namenjena jednom proizvodu ili nekoj zasebnoj kategoriji, što i jeste osnovna prednost, jer na taj način možete detaljno predstaviti vašu ponudu.

Možete očekivati najviše standarde profesionalizma, korisničke usluge i sposobnosti da zahteve obavimo u dogovorenom roku.

Zatraži ponudu paketa

  Landing page

  Jedna stranica, a tako moćna

  Kada dođu na vašu landing stranicu, korisnici se podstiču da preduzmu neku akciju, kao što je pridruživanje vašoj listi ili kupovina vaših proizvoda.

  Landing Page
  želimo rezultate

  Mora biti savršena

  Radi se o stranici kojoj će biti posvećena sva pažnja, stoga mora biti perfektna, kako bismo postigli željene rezultate. Potrebno je pratiti kako ljudi reaguju i kakve interakcije prave, kako bi se landing stranica poboljšavala ukoliko je to potrebno.

  Klijenti
  predstavite se kako treba

  Konvertuj posetioca u klijenta

  Posetilac postaje vaš klijent kada dođe na stranicu ukoliko pronađe ono što mu je potrebno, kao i dokaz da je vaša stranica baš ono što traži. To obično znači da je posetilac pronašao određene znake poverenja, jasan opis i svu udobnost koje landing stranica ima da ponudi.

  Konverzije
  bitne stavke landing stranice

  Šta treba da sadrži?

  Landing stranica mora brzo da se učitava kao i da poseduje jasne naslove i kratke opise. Predstavite probleme i rešenja tih problema koja nudite. Slike i video zapisi moraju biti prilagođeni publici, dok je poziv na akciju ključan. (CTA)

  Nešto iz Portfolia

  Istaknuti Projekti

  Želite uspešan projekat?

  Hajde da radimo zajedno!

  Razgovarajmo
  • right image
  • Left Image