Contact information
Follow us
Online Tržište

Šta je istraživanje tržišta?

To je proces prikupljanja i analiziranja informacija o tržištu, proizvodu ili usluzi, koje će se ponuditi za prodaju, kao i o potencijalnim kupcima proizvoda ili usluge.

Strategija je jednostavna, našim alatima i tehnikama ćemo sa lakoćom istražiti sve aspekte tržišta.

Cilj istraživanaj tržišta je pobeda konkurencije.

Možete očekivati najviše standarde profesionalizma, korisničke usluge i sposobnosti da zahteve obavimo u dogovorenom roku.

Zatraži ponudu paketa

  Osvoji Tržište

  Istraživanje Tržišta

  Putem online alata i naših tehnika ćemo sa lakoćom i dobrom preciznošću analizirati potencijal tržišta, takođe ćemo izdvojiti i prepoznati potencijal publike.

  Istrazivanje trzista
  prvi korak

  Istraživanje tržišta online

  Istraživanje online tržišta predstavlja analizu i istraživanje ključnih reči i fraza za delatnost vašeg poslovanja. To su fraze i reči putem kojih vas klijenti pronalaze na Guglu. Analizom se utvrđuje prosečna mesečna tražnja istih, u proteklih 12 meseci, a takođe se uzimaju u obzir i sezonske oscilacije potražnje.

  SEO analitika
  drugi korak

  Problemi i ciljevi

  Bitan korak u sprovođenju dobrog istraživanja je definisanje svih problema i ciljeva. Pitanje koje sami sebi postavljamo je “Šta želimo postići?” Kada to shvatimo, onda radimo na rešavanju problema i kreiranju cilja. Zatim moramo istražiti ponašanje potrošača, kako bi uključili širi krug ljudi u temu kojom se bavimo i uspešno savladali konkurenciju.

  Analiza
  treći korak

  Analiza konkurencije

  Kada pokrijemo sve bitne faktore iz prethodnih tekstova, prelazimo na analizu konkurencije. Naime, zbog same prirode digitalnog okruženja, online konkurencija se razlikuje od konkurencije u fizičkom svetu. Na internetu se za prvo mesto na Guglu borite sa raznim sajtovima, blogovima i portalima, stoga se na analizu online konkurencije mora posebno obratiti pažnja.

  Targetiranje
  četvrti korak

  Personalno targetiranje

  Identifikovanjem detaljnih profila ličnosti online potrošača i tržišnih segmenata možemo da kreiramo veoma detaljan plan preporuka. Ovo može da ima krucijalan uticaj na dizajn vašeg web sajta, kao i na njegovu funkcionalnost.

  Nešto iz Portfolia

  Istaknuti Projekti

  Želite uspešan projekat?

  Hajde da radimo zajedno!

  Razgovarajmo
  • right image
  • Left Image